Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009

Οι Δέκα Χειρότεροι (Άγνωστοι) Έλληνες

Έπειτα από πολύχρονη έρευνα επιτέλους δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας.
Οι ερευνητές μας με πείσμα, μεράκι, αφοσίωση και κυρίως αφιλοκερδώς έστηναν κάλπες έξω από Super Market, λαϊκές αγορές, γηροκομεία, παιδικούς σταθμούς, μπουτίκ κρεάτων, οβελιστήρια, κομμωτήρια, οίκους ανοχής, στρατόπεδα και διάφορα άλλα στρατηγικής σημασίας σημεία έτσι ώστε ο κόσμος να ψηφίσει τους Δέκα Χειρότερους Έλληνες.

Στοιχεία Έρευνας :
Εταιρεία Δημοσκόπησης: ο Κακός Λύκος ΕΠΕ
Χρονική Διάρκεια Έρευνας: από την Κάθοδο Δωριέων έως και σήμερα
Δείγμα(σε κεφάλια): 11.000.000,5 (το 0,5 ανήκει σε Βουλευτή)
Μέθοδος: Tri-OYs Voting System (ΚΟΥΤΟΥRΟΥ)
Οι Δέκα Χειρότεροι Έλληνες
1. Εφιάλτης: Γνωστός σε όλους παγκοσμίως για την προδοσία του εναντίων του Λεωνίδα, των 300 και του Ελληνικού έθνους εν γένει. Κατάφερε με μιά χοντρομαλακία του να μείνει το όνομά του χαραγμένο στη μνήμη όλων για μία αιωνιότητα. Άτομο που διατηρούσε low profile πριν την κάνει "γυριστή", φημολογείται οτι τα έκανε όλα γιατί αγάπησε. Στην αποκλειστική φωτό που διαθέτουμε, εικονίζεται σε ολιγοήμερες διακοπές ,με τον εκ Περσίας δεσμό του , στην Τυνησία (αυτό που κρατά ο Πέρσης δεν είναι Γαλλική μπαγκέτα).
2. Ο Άγνωστος Έλλην Μιζαδόρος: Τον έχουμε συναντήσει άπειρες φορές και θα τον ξανασυναντήσουμε και στο μέλλον άλλες τόσες. Παρασιτικός οργανισμός που φύεται κυρίως στις υπηρεσίες του Δημοσίου και τρέφεται συνήθως με χρήμα (κάποιοι τρέφονται και με είδος). Μυρίζεται την ανάγκη του κάθε συμπατριώτη ή αλλοδαπού ταλαίπωρου και με διάφορα τεχνάσματα (άνοιγμα τσέπης ή φερμουάρ, κλείσιμο ματιού, μπηχτές κλπ κλπ) διεκπεραιώνει σε χρόνο ρεκόρ ,επί κάποιου τιμήματος, αυτά που ούτως ή άλλως πληρώνεται για να κάνει.
3. Ο Άγνωστος Έλλην Ρουφιάνος: Γνωστός με διάφορα παρατσούκλια όπως "ρουφ", "ρουφ γκάρντεν", "σπιούνος", "χαφιές", "Αρτέμης", "καταδότης", "δοσίλογος", "καρφί" κ.α. Υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων και συνεχίζει να υπάρχει...εμφανίζεται σε διάφορες μορφές αναλόγως τις επιταγές της μόδας. Κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής έκανε θραύση στα πάρτυ που οργάνωνε ο Γερμανικός στρατός σε όλη την Ελληνική επικράτεια φορώντας μαύρη κουκούλα. Στις μέρες μας αρκείται στο να φορά συνήθως κομψά κουστούμια και με περίσσιο θράσος εμφανίζει την φάτσα του αυτάρεσκα στα ΜΜΕ. Απαντάται σε όλα τα σχολεία, σε όλους τους στρατώνες, σε όλους τους εργασιακούς χώρους, στις οικογένειες, στη Βουλή και στη δημοσιογραφία. Δεν έχει συγκεκριμένο φύλλο, ηλικία, κοινωνική θέση ή επάγγελμα...κι αυτό είναι που καθιστά το ρουφιανιλίκι ιδιαιτέρως προσιτό σε όλους...ΌΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !
4. Ο Άγνωστος Έλλην Γύφτουλας: Γνωστός κι ως "Βλαχάτερμαν", "Βλαχομπαρόκ", "Τσιγγανόβλαχος", "Βρωμιαρίδης", "Βλαχοπρόσκοπος", "Ελληνάρας" κ.α.
Συμπαθής κι ενοχλητικός, βρίσκεται παντού κι αγαπημένο του σπορ είναι να "γράφει" επιδεικτικά τα πάντα γύρω του. Εντοπίζεται εύκολα από το χρυσό δόντι παραπλεύρως του προγομφίου, το θορυβώδες μάσημα τσίχλας, το επιμελώς ατημέλητο μακρύ νυχάκι στο μικρό δάχτυλο, την υπερβολική αντρουά τριχοφυΐα που συνδυάζεται με την χρυσή καδένα στο στέρνο
, τον μάγκικο τρόπο καπνίσματος και τον απίστευτο συνδυασμό ιδρωτίλας με Ολντ Σπάϊς.
Αρέσκεται στο να ξύνει τα "μονάκριβα απόκρυφά" του κυρίως μπροστά σε γυναίκες, να σκαλίζει τη μύτη και το αυτί λόγω αμηχανίας και μετά να θαυμάζει την "ψαριά" έπιασε, να αερίζεται με τρόπο έτσι ώστε να πλανάται στην ατμόσφαιρα ένα πέπλο μυστηρίου στους γύρω του ενώ υψώνοντας το αριστερό φρύδι αναζητά γύρω του βλέμματα θαυμασμού.
Κύριο σπορ του η παραγωγή φασαρίας ως δήλωση της παρουσίας στου στο Σύμπαν, κορνάρει έξω από νοσοκομεία, μιλά πάντα βρίζοντας δυνατά κι η λέξη "μαλάκας" είναι κάτι σαν αναπνοή (αν δεν την πει θα σκάσε
ι), βάζει στην τσίτα τα γουφερ και τουϊτερ του αυτοκινήτου του με κατεβασμένα παράθυρα (κυρίως τις ώρες κοινής ησυχίας), φροντίζει να αφήνει ως αναμνηστικά τα σκουπίδια του σε διάφορες εκδρομές κι εξορμήσεις, μιλάει δυνατά στο i-φώνι του όταν "τα λέει" με το "μωρό", μια φορά τον χρόνο θα επισκεφτεί ως τάμα την Άντζελα ή την Στανίση, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ επεισόδιο της Αννίτας.
5. Ο Άγνωστος Έλλην Γλύφτης: Γνωστός/ή ως " Γλίτσας", "Γλυφτρόνι" κι ενίοτε "Τσιράκι". Ξεκίνησε την καριέρα του/της ως απουσιολόγος στο Λύκειο, πάντα καθόταν στα πρώτα θρανία και με δουλοπρέπεια ακολουθούσε τις διαταγές των καθηγητών (σ.σ. υπάρχουν και γλύφτες που ποτέ δεν έγιναν απουσιολόγοι).
Έρπον θηλαστικό της Ελληνικής πανίδας, χρησιμοποιεί κυρίως την γλώσσα για να επιβιώσει, ενώ πάντα κρατάει το κεφάλι σκυμμένο και την μέση ελαφρώς κυρτή σε θέση ετοιμότητας για υπόκλιση στο εκάστοτε αφεντικό. Δεν γνωρίζει τα όρια της λέξης "υποτέλεια" και απαντάται σε όλα τα
κοινωνικά στρώματα. Σε εμφανίσεις πολιτικών προσώπων (που πιθανότατα κι αυτά κάποιον άλλον γλύφουν) συνήθως τους εντοπίζεις από το ηλίθιο χαμόγελο θαυμασμού και την προσπάθειά τους να φανούν σε κάποιο πλάνο. Συνήθως παρουσιάζουν μαζοχιστικές τάσεις με επικίνδυνα ξεσπάσματα σαδισμού σε άτομα που έχουν άμεση εξάρτηση από αυτούς (παιδιά, κατώτεροι σε βαθμό υπάλληλοι, σύζυγοι κλπ).
Στον τομέα της ψυχολογίας η συμπεριφορά αυτή αποκαλείται και "Σύνδρομο του Μικροτσούτσουνου".6. Ο Άγνωστος Έλλην Μπάτσος: ( Ο όρος "μπάτσος" σε καμία περίπτωση δεν συγκαταλέγει όλους εκείνους τους έντιμους ένστολους πολίτες των Σωμάτων Ασφαλείας που με θάρρος και αυτοθυσία παλεύουν με τα λιγοστά μέσα που τους δίδονται να διατηρήσουν την τάξη και να προστατεύσουν τους συμπολίτες τους. )
Ο Έλλην Μπάτσος λοιπόν, μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον στερούμενος εκτίμησης κι ενίοτε αυτοεκτίμησης Μπαίνοντας στη σχολή της Αστυνομίας λοιπόν, του φόρεσαν μια στολή με διάφορα μπιχλιμπίδια και κάποια φασιστοειδή του εμφύσησαν την ιδεολογία του
"γαμείν και δέρνειν".
Με τρομπαρισμένο εγωισμό , περήφανος που επιτέλους είναι κάτι , μα κυρίως επειδή στο άδειο του μυαλό υπερισχύει τ
ο ρητό "όποιος δε με σέβεται , να με φοβάται" .... ξεκινά να διάγει έναν επαγγελματικό βίο τρομοκρατίας, ασέβειας, βίας, αλητείας και ξεπουλήματος, φορώντας τα Τομ Κρουζ στυλ RayBan γυαλιά του, τις αστραφτερές του χειροπέδες και την φαλλική προέκταση της μαλακίας του, που ακούει στο όνομα "γκλοπ" (ή "κουμπούρι").
Δεν τον πολυνοιάζει τί γνώμη έχει για την απρεπή συμπεριφορά του ο απλός πολίτης, τον οποίο κι αντιμετωπίζει ως κατώτερο από αυτόν ον.
Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περάσου
ν τα χρόνια να βγει στη σύνταξη για να ξεκουραστεί, να γλείψει τους ανωτέρους του, να μπει σε κανένα γραφειάκι κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν καταφέρει το βύσμα να τον φτιάξει και τον βγάλουν "κει έξω"...να σπάσει στο ξύλο κανένα φουκαρά μπας και εκτονώσει την καταπιεσμένη του περσόνα.
Αγαπημένη του πρόταση είναι: " θα σου γαμ..σω τη μάνα ρε αρχ...δι" ή "θα σε σκίσω ρε π..στη" ... ενώ αγαπημένη νότα, η "Ρε". Τυχερός αριθμός το "100" κι αγαπημένο Κινέζικο ζώδιο "ο Χοίρος".
Και στον Έλληνα Μπάτσο ισχύουν τα χαρακτηριστικά του "Συνδρόμου του Μικροτσούτσουνου".
7. Ο Άγνωστος Έλλην Βολευτής: Παρουσιάζεται παντού, από κηδείες μέχρι και στη Δρούζα.... θα τάξει πάντα και θα διαψεύσει τα πάντα, θα ντυθεί Ζορρό και θα φυτέψει δεντράκια στην Πεντέλη, θα κόψει κορδέλες και θα οδηγήσει τραμ, θα διορίσει τους πάντες, θα χαιρετήσει χαμογελώντας αναξιοπαθούντες, θα φωτογραφηθεί αγκαλιά με μωρά, γριές και γέρους, θα παίξει κιθάρα και θα τραγουδήσει, θα δακρύσει και θα σταθεί να αποδώσει τιμές στη σημαία, θα χειροκροτήσει και θα χειροκροτηθεί, θα καταπιεί σπαθιά, θα κάνει κωλοτούμπες και σε περίπτωση που όλα πάνε στραβά θα πουλήσει και τη μάνα του για δέκα σταυρούς στο ψηφοδέλτιο....όλα αυτά κι ακόμα παραπάνω για να γίνει Βολευτής.

Θα Θα Θα Θα...κι όταν κάποτε περάσει την π
όρτα του Κοινοβουλίου, θα στρώσει την υπέρβαρη κωλάρα του σε μία πολυτελή δερμάτινη πολυθρόνα και θα ξεκινήσει να διαπλέκεται, να μαζεύει δώρα, να ανέχεται κάθε τιποτένιο γλύφτη να τον θεοποιεί, να του γεμίζουν τις πλαϊνές τσέπες του κουστουμιού του επαγγελματικές κάρτες τα όποια διαπλεκόμενα συμφέροντα, να σκύβει το κεφάλι σαν καλός ραγιάς σε κάθε ρασσοφόρο λαμόγιο και σε κάθε Συμμαχικό αλήτη, να υπογράφει με ακριβές πένες τον εξευτελισμό ενός περίφανου λαού και να καθαρίζει τον σολωμό και το χαβιάρι με αποστειρωμένες οδοντογλυφίδες πίνοντας σαμπάνια στα μεγάλα φαγοπότια.
Ο Άγνωστος Έλλην Φάουστ της δικής μας πολιτικής κατάντιας.
8. Ο Άγνωστος Έλλην Ψηφοφόρος: "Είσαι ό,τι τρως κι ό,τι ψηφίζεις".
Είδος με τρομερό ταπεραμέντο, ψηφίζει τελικά αυτό που για 4 χρόνια βρίζει. Επιτρέπει στον χειρότερο Έλληνα #7, να ριζώσει στην εξουσία, να τον βιάζει καθημερινά, να ασελγεί πάνω στις ανάγκες του και να του καταστρατηγεί θεμελιώδη δικαιώματα. Χειροκροτά σαν ηλίθια μαριονέτα σε πολιτικές συγκεντρώσεις, μαλώνει με άλλους κι υπερασπίζεται τον #7 στα καφενεία μπας και χώσει την κόρη του στο Δημόσιο με σύμβαση ή καταφέρει να στείλει το γιό του φαντάρο "σε εκείνη τη μοναδούλα κοντά στο σπίτι".
Κουνά σαν τρελός πολύχρωμες κομματικές σημαίες όταν γίνεται "λαοθάλασσα" και φωνάζει συνθήματα....μετά τρέχει να κα
λύψει τις πολλές του ανάγκες, με τον πενιχρό μισθό που ξεπουλά τον ιδρώτα του. Ψάχνει στα σκουπίδια της λαϊκής για καμιά καλή ντομάτα κι αφού η μέρα τελειώσει, αποβλακώνεται παρακολουθώντας τηλεοπτικές συνεντεύξεις του #7 μονολογόντας: "πες τα χρυσόστομε".
"Είσαι ό,τι τρως κι ό,τι ψηφίζεις".
9. Ο Άγνωστος Έλλην Δημοσιοκάφρος: Ένα από τα πιό πολυσυζητημένα και πολύπλοκα όντα του Ελληνικού ζωϊκού βασιλείου. Ναι μεν ζει για να υπηρετεί τον #7 αποπροσανατολίζοντας κι αποχαυνώνοντας τον #8 αλλά ταυτόχρονα υπηρετείται από τον #7 ενώ εξαρτάται εν μέρει από τον #8. (μπέρδεμα)
Φορά ακριβά ρολόγια, οδηγεί ακριβά αυτοκίνητα, σε πολλές περιπτώσεις χώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο, ρίχνει την αυλαία για να φανούν τα παρασκήνια, χρησιμοποιεί κρυφές ή φανερές κάμερες, κρατάει μικρόφωνα, αναλύει και γνωρίζει τα πάντα (από το πως απλώνεται ο τραχανάς μέχρι το πώς λειτουργούν οι επιταχυντές του CERN).
Καταδικάζει αθώους πριν γίνει το δικαστήριο και αθωώνει ενόχους, θεοποιεί δαιμόνια και δαιμονοποιεί θεούς, πιάνει την αλήθεια από το μαλλί και για όσο διαρκεί ένα δελτίο ειδήσεων ασελγεί επάνω της "στον αέρα".
Δεν ανέχεται να του αντιμιλά κανείς και μισεί τις στιγμές που οι χλιμίτζουρες ηχολήπτες δεν του έχουν καλή επιστροφή στο ακουστικό (ακόμα δεν έχω καταλάβει τί διάολο είναι αυτό).
Κάνει σαρδάμ αλλά για αυτά δεν φταίει ποτέ εκείνος αλλά η Ελληνική γραμματική που δεν ακολουθεί τους δικούς του κανόνες.
Πετάει στην πυρά κι αφορίζει οποιοδήποτε ελεύθερο πνεύμα προσπαθεί να εναντιωθεί στις απόψεις του, μοντάρει την πραγματικότητα και τη ρετουσάρει στα δικά του μέτρα έτσι ωστε πάντα να είναι πιστευτή κι ευκολοχώνευτη από τα "πλήθη".
Εξαγοράζεται κι εξαγοράζει....
στο Ελληνικό ζωϊκό βασίλειο, ο Έλλην δημοσιοκάφρος βρίσκεται πάντα στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας παρέα με τον #7.
(ο #8 είναι ένα κλικ κάτω από την κατσαρίδα και τον αχινό)


Την θέση #10 κατέλαβε ο Άγνωστος Έλλην Καφρο-Blogger. Για ευνόητους λόγους αυτοεκτίμησης και συμπαράστασης, ο Κακός Λύκος απεφάσισε εξαντλώντας όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν το παρόν blog, να μην προχωρήσει σε κάποια εκτενή περιγραφή αλλά απλά να σιωπήσει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μίλησε στον Λύκο