Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Στο Ψυχιατρείο η Έφη Θώδη (δεν είναι πλάκα)

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/5) νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο η Έφη Θώδη, λόγω βαρέως ψυχολογικού αμόκ.
Άρχισε, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, να βγάζει αφρούς από το στόμα και να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση : "είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων".
Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της προσπάθησε να επιτεθεί σε νοσηλευτή και τώρα βρίσκεται υπό την επήρεια ισχυρών ηρεμιστικών δεμένη χειροπόδαρα.
Πηγή Cosmo.gr

Εδώ και πολύ καιρό όλοι μας, λίγο πολύ, είχαμε εντοπίσει μια ιδιάζουσα και πολύ περίεργη συμπεριφορά...πότε με δηλώσεις οτι μπορούσε να θεραπεύσει τον καρκίνο, πότε με το αρνί που το κυκλοφορούσε βραδυάτικα κλπ κλπ

Η υπερβολική δημοσιότητα, η αφέλεια της που καταχράστηκαν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, οι λάθος χειρισμοί που έκαναν κάποιοι για την καριέρα της, η προσωπικές της λάθος επιλογές...όλα αυτά συντέλεσαν στη σταδιακή ψυχολογική και νοητική αποδόμησή της.

Δεν γνωρίζω αν η κατάστασή της είναι μερικώς ή πλήρως αναστρέψιμη,
εύχομαι πάντως να συνέλθει.

4 σχόλια:

  1. Όλα αυτά είναι λάσπη. Εσείς όλοι είστε για δέσιμο που δεν την πιστεύετε και δεν αφήνετε την αλήθεια να λάμψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω μετά από αυτό ορισμένοι να χάσουν -έστω και για λίγο- τον ύπνο τους, να αισθανθούν πόσο σοβαρά είναι ορισμένα πράγματα και να κάνουν τη δουλειά τους με μεγαλύτερη ευσυνειδησία.

    Δεν είμαστε όλοι για την τηλεόραση, δεν είναι όλα προς δημοσιοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Kameleon: Εγώ δεν είμαι για δέσιμο φίλε μου,
    δεν μπορείς να δέσεις μια εξωγήινη οντότητα με ανθρώπινα δεσμά...
    εκτός κι αν έχεις Κρυπτονίτη.

    @Hellenic: Πολύ φοβάμαι οτι κανείς δεν θα χάσει τον ύπνο του..όσο λειτουργεί η κρεατομηχανή της τηλε-αρένας, την αξιοπρέπεια θα την κατασπαράζουν τα λιοντάρια κι εκείνοι θα συνεχίζουν να πουλάνε την ψυχή τους στο διάολο για λίγα παραπάνω νούμερα τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις απόλυτο δίκιο.

    Κι επειδή εγώ δεν είμαι της άποψης ότι "όποιος πάει στην τηλεόραση, θέλει και πάει κι επομένως καλά να πάθει", την έχω σβήσει την "κρεατομηχανή"... εντελώς όμως. Ούτε καν για ειδήσεις δεν τη χρησιμοποιώ πλέον, μιας και μόνο ενημέρωση δεν είναι αυτό που βλέπεις. Εφημεριδούλα και πάλι εφημεριδούλα... που κι εκεί δηλαδή πάλι σε πολλές περιπτώσεις μια ψυχανάλυση τη θες!

    Όποιος λούζεται τα κακά της τηλεόρασης και δεν το καταλαβαίνει, ναι, χρειάζεται βοήθεια. (βλ.Θώδη) Όποιος όμως το καταλαβαίνει και συνεχίζει, είτε είναι μέσα στην τηλεόραση, είτε είναι τηλεθεατής, εκείνος καλά να πάθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μίλησε στον Λύκο