Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ο κώλος της Τουρκάλας κι η τρελή με το Μοχίτο


ξέρω οτι μπορεί να φανώ κακός, πικρόχολος, ρατσιστής κλπ κλπ κλπ...
αλλά είμαι σίγουρος οτι κι ο πιό ανοικτόμυαλος αναγνώστης θα το έχει εντοπίσει....

Μόνο εγώ θεωρώ τη Eurovision ως το καλύτερο Gay Party της Ευρώπης;

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό το θέμα γιατί δεν χωράει στην κοσμοθεωρία μου, στην αισθητική μου και στις αντιλήψεις μου.
Όμως από τη στιγμή που δεν με αφήνουν ήσυχο να φάω σαν άνθρωπος και να πιώ τον καφέ μου σαν άνθρωπος...προσπαθώντας να μπουν στο σπιτικό μου ακόμα και μέσω των ειδήσεων...θα το σχολιάσω.

Τί έχω καταλάβει έως τώρα:

Fact #1 : Υπάρχουν σε κάθε κανάλι, καμιά δεκαριά "ειδικοί απεσταλμένοι"...
αυτά τα παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά ,που χώνονται στα καμαρίνια, ακούν ψιθύρους, αποσπούν πληροφορίες κι αναμεταδίδουν βαρύγδουπα "Αποκλειστικά" ρεπορτάζ που αφορούν

τα σώβρακα της Τουρκάλας, την κόμμωση του Νορβηγού, τις εντερικές διαταραχές του Ουκρανού, την άσχημη γραμμή μπικίνι του Ισπανού και την κυτταρίτιδα στα οπίσθια του Λευκορώσου.


Στα δικά μου αυτιά ακούγονται σαν κάτι γειτόνισσες που είχε η μάνα μου τη δεκαετία του '80, που σκάγαν μύτη για καφέ το απόγευμα και ξεκατίνιαζαν όλη τη γειτονιά...
με εκείνα τα θρυλικά:
"μωρή άκουσες τί έγινε χτες βράδυ με εκείνη την νοικάρα της Λίτσας;"

Fact #2 : Το 80% του ανδρικού κοινού που κουνά μανιασμένα σημαιάκια και μπαλονάκια, είναι διοπτροφόρα κοντοκουρεμένα παλικάρια, με κοιλίτσα και λίγα χρονάκια παραπάνω...

που πάω στοίχημα οτι φορούν σαμπώ ή απλό τσόκαρο και τρέχουν σε κάθε μπρέϊκ στις αντρικές τουαλέτες με τα νεσεσέρ τους παραμάσχαλα σαν τις τρελές, για να φρεσκαριστούν και να αρχίσουν να σχολιάζουν σε άπταιστη Εσπεράντο για το πόσο "Θεά" ήταν το τεκνό που έκανε κωλοτούμπες στη σκηνή και για το πόσες γραμμές είχαν οι κοιλιακοί του χορευτή που φόραγε εκείνο το τρέντυ λαμέ φουστάκι.

Γνήσιοι οπαδοί της Μαντόνα παιδιόθεν, με αναρτημένες αφίσες των Νιού Κίντς Ον δε Μπλοκ από τα τελευταία τεύχη της Μανίνα στο υπνοδωμάτιό τους και αυτόγραφα του Sakis στο κομοδίνο
(να τα βλέπουν οι άλλες οι τρελές και να σκάνε από τη ζήλια).

Με εκείνο το σφιχτοκωλέ-μπλαζέ ύφος καθώς κραδαίνουν το Μοχίτο τους στα πάρτυ που δίνουν οι χώρες για να προμοτάρουν το "καθαρόαιμό" τους.... "καλός ο σολομός χρυσό μου, αλλά το πάρτυ δεν έχει βάϊμπς"

Fact #3 : Οι εγχώριες τηλεπαρουσιάστριες-θεές-κριτικοί.... που κριτικάρουν φωνή, μουσική, σκηνική παρουσία, σκηνοθεσία, χορογραφία, σκηνικά, καλαισθησία, ηχοληψία, ποσοστό κυτταρίτιδας, ποσοστό τριχοφυΐας με τις σχετικές γνώσεις που απέκτησαν διαβάζοντας κάθε μήνα Μαρί Κλαιρ, Σούπερ Κατερίνα και Ραδιοτηλεόραση.

Ρε κορίτσια...χαλαρά...αφήστε τον κώλο της Τουρκάλας ήσυχο.... είναι χαζό και μάταιο να σχολιάζεις άσχημα μια Ferrari την ώρα που εσύ έχεις Yugo.

Fact #4 : Τελικά δεν μετράει πόσο καλή είναι η μουσική, ή αν η φωνή που υποστηρίζει το τραγούδι έχει ύφος και βάθος....μετράει το πόσες κωλοτούμπες θα κάνει το μπαλέτο, σε πόσες φλόγες θα πηδήξει ο/η αοιδός, πόσα ρούχα θα αλλάξει κι αν αυτά έχουν τα απαραίτητα στρας και τί μαγικά σκηνικά θα έχει συνοδεία του.

Fact #5 : Ο/η αοιδός που περπατάει σε κάρβουνα, μπαίνει σε φωτιές, καταπίνει φωτιές, κάνει ακροβατικά, κάνει κωλοτούμπες, αλλάζει συνεχώς ρούχα, σκίζει ρούχα, κολλάει ρούχα...ασχέτως φωνής και καλλιτεχνικής αξίας, ονομάζεται περφόρμερ.

Fact #6 : Όταν τα πράγματα πάνε κατά διαόλου, οι Αυτοκράτορες γεμίζουν το Κολοσσαίο με περισσότερο όχλο και του προσφέρουν σάμαλι και παστέλι δωρεάν για να μασά και να μη μιλά....
ή απλά να μιλά μόνο για τον κώλο της Τουρκάλας ή τα ιδρωμένα σώβρακα του Sakis.




....η παρούσα ανάρτηση ήταν μια προσωπική δήλωση που μπορεί να ειπωθεί και με μία μόνο πρόταση...



ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ









8 σχόλια:

  1. Να πω ότι έχεις άδικο; Ψέματα θα πω...

    Αν και όλα αυτά που γράφεις συμβαίνουν, εγώ για να τα αποφύγω κάνω το εξής: κλείνω την τηλεόραση και την ανοίγω μόνο τη βραδιά της Γιουροβίζιον, έχοντας καλέσει φίλους. την Πέμπτη ας πούμε έχω πίτα πάρτυ με παρέα στο σπίτι και η τηλεόραση θα παίζει τον ημιτελικό. Ε, όπως καταλαβαίνεις, μόνο τα τραγούδια δε θα είναι το κέντρο. Θα κάνουμε την πλάκα μας, θα γελάσουμε κι αυτό είναι όλο. Τα κουτσομπολιά για τους τραγουδιστές θα ειπωθούν βέβαια, αλλά όλα χάρην του χαλαρού κλίματος.

    Αλλά αυτά που γράφεις, προς θεού, μακρυά από εμάς. Εντάξει να χαζέψουμε λίγο στην τηλεόραση, αλλά την υπερβολή την έχω βγάλει από τη ζωή μου δια παντός, γιατί, ακριβώς όπως το λες, το έχουν παρακάνει. Το λίγο αντέχεται, αλλά αυτό... με τίποτα.

    Υ.Γ.: Κάποτε κι εγώ έβλεπα αρκετή τηλεόραση, δεν το αρνούμαι, αλλά ΕΠΗΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Δεν υποφέρονται πια!!!

    Την καλημέρα μου, κι αν την Πέμπτη δεν έχεις τι να κάνεις, έλα στο πάρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστα Χρυσόστομε...ΕΥΓΕ!!!

    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ομολογώ ότι στα περισσότερα σημεία έχεις περισσότερο από δίκιο, αλλά σε κάποια άλλα φαίνεται και εμπαθής υπογράμμιση πραγμάτων. Στο κάτω κάτω, φίλε μου, η ευτυχία της βλακείας *διάβασε το "Μωρίας εγκώμιον" του Εράσμου* είναι παράγοντας εξισορρόπησης δυνάμεων, που σε διαφορετική περίπτωση η σύγκρουσή τους κοινωνικά και ατομικά έχει μοιραία-αρνητικά βέβαια- αποτελέσματα.

    Καλό βράδυ, φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δίκιο έχεις, αλλά δεν τολμάμε να το πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαζι σου!!!!!
    και εμεις τους βαρεθικαμεεεεεεε!!


    την καλημερα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους που μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε και να σας ζητήσω συγνώμη για την αργοπορία δημοσίευσης των σχολίων σας.
    Ήμουν Απών από το διαδίκτυο λόγω προετοιμασιών για την επερχόμενη βάφτιση του μπέμπη μου και ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος.
    Λυπάμαι και πάλι...

    @korinoskilo : χαίρομαι που ταυτιζόμαστε , σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

    @ria : τολμάμε ..αλλά ποιος μας ακούει!

    @aa : εύστοχο σχόλιο. Το συγκεκριμένο έργο του Έρασμου το έχω διαβάσει. Δεν μίλησα για βλακεία..μάλλον το "Τρέλας Εγκώμιον" θα εννοούσες.
    Δεν είμαι εμπαθής με το ποσοστό βλακείας που στριφογυρνά σε αυτό τον πλανήτη, ούτε με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός...
    είμαι εμπαθής με την όποια προσπάθεια μετατροπής μιας κοινότυπης τραγουδοπανήγυρης, σε κοσμοϊστορικών διαστάσεων γεγονότος με εθνικές προεκτάσεις.
    Είμαι εμπαθής για οποιονδήποτε προσπαθεί να βυθίσει αυτόν τον τόπο πιό βαθιά στη λάσπη της λήθης και της λησμονιάς...
    Σε ευχαριστώ πολύ για το ποιοτικό και ουσιώδες σου σχόλιο...
    θα προσπαθήσω να είμαι λιγότερο εμπαθής στο μέλλον..
    ή τουλάχιστον να μην φαίνομαι τόσο πολύ.

    @ΕΛΕΝΑ : Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου ... αν και το "στοματάκι" μου δεν είναι και τόσο χρυσό....

    @Hellenic : Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, αν και την πήρα πρέφα λιγάκι καθυστερημένα...εύχομαι να περάσατε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μίλησε στον Λύκο