Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Χ-FUCKtor -Ο Τελικος - και μετά? τί θα απογίνουμε μετά?



Έφτασε το καλύτερο χαπάκι κατά του άγχους και της τριχόπτωσης στο τέλος του!

Η θρυλική κριτική επιτροπή των αδιάφθορων λουκουμάδων απόψε θα δώσει την τελευταία της ετοιμηγορία......

Τα ταλέντα(?) που έμαθαν το μυστικό και την ψάχνουν για γρήγορη κονόμα κρατώντας μικρόφωνα και πανέρια λέλουδα, θα δώσουν την ύστατη μάχη.

Ο "forever young" χαζοκεκές αναλφάβητος με το ηλίθιο χαμόγελο, θα χαρίσει ώρες χαράς κι απανωτών οργασμών στις πιτσιρίκες και στις μεσόκοπες νοικοκυρές....

ο μπουλούκος με το παχουλό μαγουλάκι θα σερβίρει για τελευταία φορά τις (κατινο-)ατάκες του

η ξινοπαρθένα με το αιώνιο στυλ της στριφνής απουσιολόγου ,που πάντα θέλαμε να γιαουρτώσουμε στο λύκειο, θα προσπαθήσει με νάζι κι ολίγη από σαδισμό να "πατήσει" για τελευταία φορά την αξιοπρέπεια εκείνων που λόγω βλακείας, της αναγνωρίζουν παντογνωμοσύνη.

ο greeklish ζουζουνο-τυπάκος με το colgate χαμόγελο και το ακριβό ρολόϊ θα συνεχίσει να χαμογελάει σα χαζοχαρούμενο άνευ λόγου

κι ο αφρατούλης με το μαλλί Playmobil θα αρχίσει να κρίνει ως αδέκαστος Μπάρας, νομίζοντας πως είναι κάτι μεταξύ Πάππα και Guru των οκτάβων (...ίσως κι ένα κλικ παραπάνω).

Το σόου θα είναι υπέροχο, εύγευστο, εύπεπτο, καταπληκτικό, φαντασμαγορικό....με λαμπάκια που αναβοσβύνουν, κάμερες που πετάνε, μαύρους με κιλοτάκια που χορεύουν, θα έχει τη γυναίκα φίδι και τον άνθρωπό ελέφαντα....θα έχει πασατέμπο, σάμαλι, φωνές, δάκρυ, συγκίνηση, πάθος.........όλα για εμάς......

και μιλάμε για υπερ-παραγωγή...πιό μεγάλη κι από βίντεο κλιπ του Φλωρινιώτη, και ένα μάτσο ηλίθιους που κουβαλάνε και τα παιδιά τους από το απόγευμα για να κάτσουν και να παρακολουθήσουν τα αποτελεσμάτα μιας βαθειάς κοινωνικής λοβοτομής...για να χαρούν, και να χειροκροτήσουν όταν τους πουν, να φωνάξουν όταν τους πουν....κι αν είναι καλά παιδάκια, θα τους αφήσουν να πάνε για το "ψιλό" τους στο brake.

κι η κιμαδομηχανή συνεχίζει να αλέθει το φως κι όλα βυθίζονται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι, την ώρα που ένας πατέρας λούστηκε με βενζίνα πνιγμένος στ' αδιέξοδα, την ώρα που άνθρωποι τρέμουν μην ακούσουν την επόμενη το πρωΐ τη λέξη "απολύεσαι", την ώρα που το αύριο πνίγει τα παιδιά σα θηλιά, την ώρα που ο κόσμος μυρίζει μπαρούτι.

Την ώρα που βυθίζεται ο Τιτανικός κι οι επιβάτες χορεύουν ακόμα στο ψευδοπολιτελές του σαλόνι........κάποιοι κλειδωμένοι στα αμπάρια παλεύουν σαν τα ποντίκια να σωθούν.

κι εμείς εξακολουθούμε να έχουμε αγωνία για τον νικητή του τελικού.....

Εγώ τον γνωρίζω από τώρα......

είναι Η Βλακεία

Για ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο......με τί άλλο θα προσπαθήσουν να μας κάνουν τα μυαλά πουρέ και τα νεύρα χορδές κιθάρας όταν πιά τελειώσει αυτό το σόου?

Με τί θα αρχίσω να "χαπακώνω" την πεθερά μου τώρα ρε γαμώτο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μίλησε στον Λύκο